Foto's twaalfde bouwavond, 17 februari 2010Woensdag 17 februari was het, netjes volgens planning, tijd om de onderkant van de rompjes van een glasmatje te voorzien
Voor velen de eerste keer dat ze dit deden, voor anderen was dit na honderden "smeerwerkjes" gesneden koek Joan had nog genoeg doek liggen voor alle toestellen, Wim had G4 lak, bedankt mannen!
Het glassen stelde uiteindelijk niet veel voor en was dan ook vlot klaar Daarna nog een gezellige avond gehad, het was weer ouderwets druk en er werd niet veel meer gebouwd (met uitzondering van Gerard, die ging lekker door)

 

Op het laatste moment kwamen we erachter dat er niemand jarig was. Snel nog een cake gebakken die vanuit de oven met een spoedtransport bij de Sticks werd afgeleverd, verse warme cake dus! De koffie bleek ook op, die kwam met een ander spoedtransport vanuit Boerdonk richting veld, goed geregeld!

 

De drie Tigers bij elkaar. Twee gepensioneerde bouwers die thuis gewerkt hebben en 1 bouwer die het van de woensdagavond moet hebben. Rara welke kist is van die laatste...

 

 

Nog een paar Tiger plaatjes. Let op de details
    

 

Daaaaaaaaaaar issie weer....
Links Sander, Midden Sander van boven, rechts Sander van onderen
        

 

Daar liggen ze dan op de glasmat, 7 rompen klaar om te glassen!
    

 
Mooi gezicht , zo'n foto moet Ton in ieder geval goed doen!
 
En aan het glassen maar. Een matje gemaakt en gebruikt als mal, alle matjes direct op maat geknipt. Voorstuk en achterstuk van toestel zijn 2 losse matjes. Achterkant van de step zit dus geen glasmat.
    
 
Rollen maar...
 
Terwijl men achter in het hok lekker aan het glassen was, was Gerard als enige aan het bouwen (Tigertje)
    

 

Terwijl rompjes met glasmat lagen te drogen, werden en rechts nog wat motoren gestest, zie ook avond 7 (klik hier)
    

 

 

 
Het resultaat mag er zijn, matjes zitten er keurig onder Afwerking volgt later als G4 hard is.
 
De meeste bouwers hebben ook nog even een matje onder de drijvers gezet, anderen hadden drijvers niet bij zich en kunnen dat later nog doen.
    
 
Ouderswets druk, was weer een gezellige avond
 

Nog een paar foto's van de enige echter bouwer op deze avond
    

 

    

 

 
Dat was ie weer, tot woensdag!
 Klik hier om terug te gaan...