Hallo Allemaal,

We hebben gisteren weer een fijne dag gehad in Berlicum. Deze keer 12 deelnemers. Prachtig weer en een goede sfeer. Er werd door iedereen netjes gevlogen en iedereen is ook weer met een kompleet toestel naar huis gegaan. Er waren wel een paar maislandingen. Gelukkig wel allemaal dicht bij het vliegveld maar het blijkt dan wel weer dat het vliegen met mais rondom er toch voor zorgt dat je net een andere inschatting moet maken. Omdat er niet veel deelnemers waren hadden we het zo klaar.

Helaas waren er nergens tijden genoteerd voor de langste thermiekvlucht van het jaar en daardoor is er geen wisseltrofee voor de langste thermiekvlucht uitgereikt.

In het persoonlijk klassement waren de prijzen voor:  Gerard Kweens nr. 3, Willy v/d Elsen nr. 2 en Peter Gordijn het beste gevlogen en hij heeft dan ook nog de wisseltrofee in ontvangst mogen nemen.

Dan was er ook nog de Maurice-trofee. Dit is een wisselbeker voor diegene die tijdens de regiozweefcompetitie het beste resultaat neerzet in 1 vlucht.(= max.460 punten). Met 459 punten ging deze dit jaar naar Robert Biemans.

Tot slot wil ik iedereen nog graag bedanken voor het leuke seizoen. Speciaal wil ik nog onze slepers bedanken voor hun inzet. 

Graag zie ik iedereen volgend seizoen weer terug bij een nieuwe ronde regiozweef. Mochten er nog op of aanmerkingen zijn dan hoor ik het graag.

Groeten Robert Biemans,