Klassement regiozweef 2019

Puntentelling: klik hier voor toelichting (nieuw venster)

 

 

Hallo Allemaal,

Afgelopen zaterdag is de laatste wedstrijd van dit jaar gevlogen in Berlicum. Er stond best wel wat wind en dat was te merken ook.

Vooral in de beginfase werd er regelmatig buiten het veld geland (in de aardappelen) maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg eigenlijk iedereen wel weer grip op zijn vliegtuig. Er zijn dus geen echte topvluchten gevlogen maar leuk was het wel.

Gerard Kweens had voor mij een voeding in elkaar geknutseld voor mijn laptop waardoor ik deze kon laten draaien op een 6 cellen lipo accu en zo heb je dus geen generator meer nodig en blijft het dus lekker rustig op het veld.
(Als je dan zo iets maakt dan moet je natuurlijk niet je 6 cellen accu's thuis op tafel laten liggen Robert!! maar gelukkig had Frans toevallig wel een 6 cellen lipo bij en komt dan alles toch goed. Super!)

Verder wil ik nog vermelden dat we nog wel de fly-in hebben in september in Keldonk (aanvang 13.00 uur, dus geen wedstrijd). Dan zal ook de prijsuitreiking zijn van het seizoen van 2019. Je kunt nog steeds de langste thermiekvlucht van het jaar maken. Noteer dan deze tijd en wanneer en waar je deze gevlogen hebt en maak dan kans op de wisselbeker die hiervoor aanwezig is.

Dan wil ik ook nog even de slepers van dit jaar heel hartelijk bedanken want zonder slepers geen wedstrijd!

Ik hoop jullie allemaal te zien op de fly-in en anders in het volgende seizoen.
Mochten er nog op- en/of aanmerkingen zijn dan hoor ik dat graag.

Bedankt allemaal voor de leuke wedstrijden.

Groeten Robert.