Informatie over de activiteiten rond het 75 jarig jubileum

Modelvliegshow De Sticks Keldonk op zondagmiddag 2 september 2012.


Modelvliegclub “De Sticks” bestaat dit jaar 75 jaar en wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 2 september houden de leden van Modevliegclub “De Sticks” weer een groots opgezette vliegshow, op het veld van de Sticks in Keldonk. Tijdens deze show, die van 13:30-17:00uur zal duren, kunt U de mooiste modellen van onze clubleden al vliegend bekijken.


Dit zal variëren van uit schuim gemaakte vliegtuigen van enkele tientallen cm groot met een gewicht van 200 gram, tot modellen van hout en/of kunststof met een spanwijdte van maar liefst 6 meter. Er wordt gevlogen met allerlei soorten vliegtuigen, zweefvliegtuigen, modellen met brandstofmotoren en met electromotoren, kortom te veel om op te noemen.


Het programma bestaat uit vele demonstraties, via de geluidsinstallatie zullen deze van commentaar voorzien worden en zal er extra informatie beschikbaar komen over de diverse modellen.
Heeft U interesse om zelf aan deze hobby te beginnen, bent U ook aan het juiste adres, onze leden voorzien U graag van informatie en kunnen laten zien wat er nodig is, welke modellen geschikt zijn voor beginners etc. Deze beginnersmodellen zijn ook te bekijken en zullen ook vliegen tijdens de show.
De entree is 3 euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Een blikje drinken en/of een snack zullen op het terrein verkrijgbaar zijn.

Hieronder een poster die U op meerdere plekken in de regio kunt tegenkomen, klik op het plaatje voor een grotere versie (nieuw venster).Het veld is te vinden aan de Boerdonksedijk 30A te Keldonk. Tijdens de vliegshow alleen bereikbaar vanaf de Boerdonkse dijk tussen Erp en Boerdonk, niet vanaf de kanaaldijk. Onder "ons veld " kunt U een kaart vinden (klik hier om rechtstreeks naar "ons veld" te gaan) en/of de route plannen.

 

Collega vliegers:
De leden van de vereniging geven alle demonstraties en vliegen met hun eigen kisten, hiermee bereiken we een vol programma en is er helaas geen ruimte voor gastvliegers tijdens dit evenement