Foto's achtste bouwavond, 20 januari 2010Na het testen op 13 januari tijd om weer eens flink door te bouwen!

 
Traditioneel opende we de avond met gebak . Deze ronde een Zweedse specialiteit, een chocolade taart . Verder waren er koekjes en kwam Wim V. ook nog binnen met een pak stroopwafels, bedankt Wim! Hierbij willen we meteen opmerken dat het geen enkel probleem is als je als bezoeker dergelijke zaken mee wilt nemen, sterker nog, dit is een goede ontwikkeling die de bouwers toejuichen.
Dus.... mocht je als niet-bouwer / bezoeker een vlaai, taart of bittergarnituur over hebben weet je ons te vinden
 
Niet iedereen wist het, maar Stef was thuis aan de slag gegaan met de Tiger tekeningen en kwam ineens met een afgebouwde Depron variant aanzetten. Leuk om dit kistje ook eens in Depron te zien, benieuwd hoe ie het gaat doen, knap werk Stef!!!
    

Rechts de normale houtbouw Tiger (van Bram) en links de Depron uitvoering van Stef.

 

Hela, bekend gezicht komt binnen, rechts allemaal weer aan de slag. Marc had een allergische reactie op het balsastof, maar is met een goed stoffilter na een paar weken afwezigheid weer aangehaakt. Thuis verder gebouwd, achterstand is weer ingelopen. Leuk dat je weer verder kunt Marc!
    

 

De meeste Wave bouwers zijn momenteel met de vleugel bezig, die zie je dan ook volop aanwezig op de bouwtafel
 
Jeroen, de broer van Rob, vliegt bij MCVenus  in Well en kwam eens kijken naar onze vorderingen. Hij is eigenaar van het 7e kitje wat er voor dit project bij RBC besteld is eind vorig jaar. Zijn kitje is woensdag ook tevoorschijn gehaald en niet veel later had hij zijn drijvers al kant en klaar op tafel liggen. Leuk dat je nu ook begonnen bent, altijd welkom om nog eens een avondje mee te bouwen.
    
 
Hee, wat is dat voor 'n webadres op die vleugel ?
Welk Sticks lid zit hier achter???
Neem eens een kijk op deze website (klik op plaatje, nieuw venster).
 
Gerard bezig met zijn tiger en Joan met de Wave vleugel
    
 
    
 
We sluiten af met een traditionele Zuid-Brabantse groet die we in verband met jeugdige lezertjes deels hebben moeten censureren...
        
Dat was ie weer, tot woensdag!
 Klik hier om terug te gaan...