Foto's tweede bouwavond, 2 december 2009Traditioneel (wie volgende week?) werd er ook deze ronde gestart met gebak.
Deze keer had Robert de oven aan gezet en zelf appelflappen gebakken. Wim zette al vroeg de verwarming aan en had ook nog een kratje bier bij zich en Piet vulde de koffievoorraad precies op tijd aan. Over teamwork gesproken...

 

Bram liep de vorige avond op zijn gemakje met de tekening onder zijn arm het clubgebouw uit. Deze woensdag verscheen hij ten tonele met een complete romp, knap werk Bram! In Helmond is er een cockpitkapje gesmeerd, dit paste perfect op dit rompje. De tekeningen blijken van RoRo te komen, tot nog toe lijkt het allemaal te passen.
 

 

Ruud begon deze avond aan het Tigertje, spantenwerk...

   

Ook onder Sanders handen verschijnt er een rompje

 

Ook niet bouwende leden kwamen een kijkje nemen. Terwijl de Tiger bekeken wordt, plakt Rob vakkundig een drijver aan zijn vingers...
        

 

Piet en Wim in discussie over de 4 graden hoek van de spanten

Neusgedeelte bij Marc wordt voorzien van eerste beplanking

 

Kijk, dat begint op een vliegtuig te lijken. Terwijl Joan in razend tempo (lang leve de secondelijm met activator) zijn romp in elkaar zet, is Robert bezig met de vleugel. Als je die delen even bij elkaar legt, zie je ineens een vliegtuig ontstaan. Spanwijdte van de Wave is 114cm.

Neusgedeelte van Sander's wave heeft inmiddels een dak...

Ouderwets zaagwerk. Gerard bezig met romp van de Tiger

 

Gezellige drukte in het clubgebouw.                                         Aanblik van een vers gesmeerd cockpitkapje . 
Op speciaal verzoek nog wat foto's van Sander
    
 
 
Zo, deze avond zit er ook weer op. Dozen met Wave en Tiger onderdelen.
  

Klik hier om terug te gaan...