Hieronder een filmpje gemaakt op het veld van de Sticks
 
   

 

Teun z'n vliegtuig krijgt een lift van een Easystar. De huckepack moest een klein beetje aangepast worden (Robert bedankt voor het schuim!) om het toestelletje buiten het draaibereik van de propeller te houden.

Tot ieders verbazing vloog ie hardstikke strak, zakte voor geen meter en nog sterker, volgde een KAARSRECHTE lijn. Uiteindelijk gevolgt door een perfecte landing in de wei, net aan de andere kant van de Trentweg midden op de kaart die je krijgt als je hier klikt....

Zo'n goede afloop kan natuurlijk niet, daarom nog een poging (na wat trimwerk om 'm in een bocht te laten vliegen), waarbij ie vakkundig in een boom belande.

Piet zat binnen enkele tellen boven in de boom en toestel is weer klaar voor de volgende ronde. Hiernaast een klein filmpje!

   

 

Een low pass van de Sopwith Pup, schaal 1:3, tijdens de vliegshow op 6 september 2009!

 
 

 

Eerste vlucht van de Jodel van Willy. Dit model is gemaakt van Depron platen, welke normaalgesproken als ondervloer voor parket gebruikt worden.

Dit toestel is het winterproject 2008-2009 geweest, meerdere leden hebben een Depron Jodel gemaakt

   
Enkele tests van Rob Lammers, deze parapente is gemaakt van een vlieger. Inmiddels heeft Rob een nieuwe gemaakt die erg goed vliegt en bijzonder wendbaar is, filmpje daarvan is wat lager op deze pagina te vinden.